Anbefalt.no
47 605 omtaler som hjelper deg å velge rett
Norges nettsted for omtaler
Velg område Hele landet Velg sted

Byåsen Dyrehospital AS

rating
Gjennomsnitt 5,00 (3 omtaler)
Skriv omtale!

Mer informasjon

Kategori: Veterinærer

Les mer på Lenke til Anbefalt.no
Bilder av Byåsen Dyrehospital AS
Legg til bilde

Omtaler om Byåsen Dyrehospital AS

?

2013-01-29

AA

Overraskende!

Jeg var på reise med hund og turen gikk så til Trondheim. Der opplevde jeg å måtte ta kontakt med vakthavende veterinær (ettermiddag) grunnet en situasjon med hunden. Byåsen Dyreklinikk hadde åpent, og telefonen gikk så til dem. Der ble jeg møtt av en veterinær i telefon som virkelig lyttet mens jeg fortalte hundens relevant sykehistorie og nåværende situasjon. Veterinæren stilte spørsmål og satte seg godt inn i situasjonen. Per telefon fikk jeg instrukser og råd for det som var riktig å gjøre. Jeg opplevde veterinæren som både faglig sterk og sjeldent imøtekommende i samtalen. Jeg fikk også et godt råd som jeg tok med meg tilbake til min veterinær på mitt bosted et annet sted i landet.
Hadde jeg bodd i Trondheim, hadde jeg såvisst valgt å ta turen hit med hunden. For det var en sjeldent god kundebehandling over telefon og Byåsen Dyreklinikk fremsto som et selvskrevet valg av dyreklinikk ut fra hvordan man som kunde ble møtt. Jeg ble veldig positivt overrasket over en slik suveren god service over telefon.

Svar fra Byåsen Dyrehospital AS
2013-01-31

Så hyggelig å få slik omtale! Tusen takk :)
Mvh Titti (vetr.) på vegne av alle på Byåsen Dyrehospital.

2012

?

2012-07-25

Jenny

I gode hender

Det koster litt ekstra å gå til Byåsen dyrehospital, men med tanke på kvaliteten på dyrlegene der så er det verdt det.

Jeg har alltid opplevd veterinærene som veldig dyktige både på hund og gnager, og det er ingen dyrleger jeg stoler mer på å overlate mine kjæledyr til. Flinke og fine å snakke med. Synes også at de strekker seg "det lille ekstra" for å gi deg oppfølging og betrygging. Spesielt vil jeg ta "hatten av" for Titti som gjorde et svært bra stykke arbeid i en krevende operasjon!

Anbefaler disse folka på det varmeste!

Svar fra Byåsen Dyrehospital AS
2012-07-27

Veldig, veldig hyggelig å lese! En slik omtale viser at vi klarer å nå det vi hele tiden strekker oss etter, nemlig å gi en så god behandling som mulig, både til kjæledyret og deres eiere. Hos oss er ethvert dyr, uansett art, verdifullt!
At det koster å få hjelp hos veterinær, er riktig. Men vi er verken dyrest eller billigst i byen ;)
Tusen takk for omtalen, Jenny!

?

2012-04-11

Turid Grenvik

Beste dyreklinniken

De som jobber på Byåsen dyrehospital er fantastisk flinke. Både til å gi gode råd,lytte og ta dyr og eier på alvor. Har vært kunde i veldig mange år og har alltid vært veldig fornøyd med servicen og kompetansen alle har der.

Svar fra Byåsen Dyrehospital AS
2012-07-27

Tusen takk for flott omtale, Turid!
Det setter vi veldig stor pris på. Så har vi mange trivelige pasienter og eiere, også, da. Slike trofaste kunder som deg gjør jobben ekstra hyggelig, også :)

Anbefalt på din mobil

  • - Søk lokalt
  • - Skriv omtaler fra din smartphone
  • - Mine venners omtaler
Anbefalt.no Close
E-postadresse: Denne e-posten er ny for oss!

Du godkjenner den ved å klikke på lenken i e-posten du får fra oss. Omtalen din vises på Anbefalt.no så fort du har gjort dette!

Endre e-postadresse
NB! Din e-postadresse vil ikke vises eller benyttes i andre sammenheng.