Anbefalt.no
47 605 omtaler som hjelper deg å velge rett
Norges nettsted for omtaler
Velg område Hele landet Velg sted

Christiania Takteknikk

rating
Gjennomsnitt 5,00 (9 omtaler)
Skriv omtale!

Mer informasjon

Les mer på Lenke til Anbefalt.no
Bilder av Christiania Takteknikk
Legg til bilde

Omtaler om Christiania Takteknikk

?

2013-09-22

Jette og Terje

Legging av ny stein på tak enebolig i Drammen

Har bare godord å si om Christiania taktekknikk, de kom på befaring, kort tid etter fikk vi pristilbud. De to som jobbet på taket var hyggelige, høflige, og gjorde en flott jobb til avtalt tid. Når de var ferdige, ble det ryddet opp på en meget tilfredstillende måte. Hele jobben tok ei uke fra start til ferdigstillelse, ingen ekstra kostnader kom i tillegg til anbudet, selvom arbeid som ikke sto i anbudet ble utført ( bytte av noe råteskadet undertak, og oppmuring av dårlig pipe)
Vi er meget godt fornøyde, og anbefaler på det varmeste.

?

2013-07-19

Jonas

Vi valgte Christiania Takteknikk basert på gode referanser her og ved samtale med tidligere kunder. Vårt arbeid bestod i å legge nytt tak mot bakgård på bygård i Oslo, i tillegg til renovering av fasade. Arbeidet på taket var meget omfattende med total riving av gammel takpapp og det ble lagt ny underlags papp og takpapp og takrenne. Til tross for at mye oppgradering som ikke var kontraktsfestet ble gjort, levert Christiania Takteknikk til avtalt pris. Dette er viktig i et sameie hvor man er avhengig av forutsigbare kostnader.

Christiania Takteknikk leverte et meget solid stykke arbeid!

?

2013-02-27

Øyvind

Total omlegging av tak enebolig

Christiania Takteknikk ble valgt som laveste tilbyder og ut fra gode referanser. Vi ble ikke skuffet. Arbeidet bestod i total omlegging av tak med ny luftepapp, fast rupanel, diffusjonssperre, lekter og sløyfer, takstein, pipehatt, snøfangere, takrenner, 2 stk. takvinduer og vindskier. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. I løpet av 2 kalde vinteruker var jobben ferdig inkludert rydding og bortkjøring. Arbeidet er pent utført av dyktige og effektive fagfolk. Vi kan anbefale Christiania Takteknikk på det varmeste.

2012

?

2012-08-23

Tore

Takomlegging enebolig i Nannestad

Christiania takteknikk har utført en meget god jobb hos oss på svært kort tid, til tross for store nedbørsmengder. De har lagt ny papp, lektet ut og lagt nye stålplater, samt montert takstige og snøfangere.
Takrenner er byttet ut, og nye "hatter" til pipe og luftekanal som ble meget pene.
Gutta ryddet bra opp etter seg, og har vært blide og høfflige under hele prossessen.
De byttet også ut en taknedløp på garasjen uten noen ekstra kostnad i prisen.
Anbefales på det varmeste. Vi hadde 8 forskjellige leverandører til å inngi pris og ingen kunne måle seg med Christiania takteknikk.
Ryddig tilbud og god oppfølgning fra de hele veien.
Dette er gutter med yrkesstolthet som leverer den gode gamle servicen man fikk tidligere, men som desverre mange firmaer i dag "glemmer".
Nok en gang: ANBEFALES

?

2012-07-31

Tor S Tor S

Takomlegging enebolig Nittedal

Christiania Takteknikk gjorde en glimrende jobb med mitt gamle tak. De rev ned og kjørte bort alt det gamle, la ny underlagspapp og nytt tak med stålplater (Plannja). De la også nytt takrennesystem, komplett pipebeslag og snøfangere. Taket er stort og har mange ulike vinkler. Likevel ble alt arbeid ble gjort raskt, pent og nøyaktig til avtalt tid på tross av svært vanskelige værforhold i sommer! Etterpå ble alt ryddet meget pent vekk. De gjorde også arbeidet til en meget akseptabel pris. Dette er dyktige håndverkere man kan stole på.

?

2012-06-06

Kristian

Takomlegging

Arbeid utført til avtalt pris og ferdig før tiden.
Dyktige,pålitlige,raskt og pent utført arbeide.
God orden på arbeidsplassen, kan absolutt anbefales.

Vis alle omtaler (9)

Anbefalt på din mobil

  • - Søk lokalt
  • - Skriv omtaler fra din smartphone
  • - Mine venners omtaler

Flere firma i Mjøndalen

Anbefalt.no Close
E-postadresse: Denne e-posten er ny for oss!

Du godkjenner den ved å klikke på lenken i e-posten du får fra oss. Omtalen din vises på Anbefalt.no så fort du har gjort dette!

Endre e-postadresse
NB! Din e-postadresse vil ikke vises eller benyttes i andre sammenheng.