Anbefalt.no
46 512 omtaler som hjelper deg å velge rett
Norges nettsted for omtaler
Velg område Hele landet Velg sted

Callia AS

rating
Gjennomsnitt 1,33 (21 omtaler)
Skriv omtale!

Mer informasjon

Les mer på Lenke til Anbefalt.no
Bilder av Callia AS
Legg til bilde

Omtaler om Callia AS

?

2013-05-03

Lin Linovitch W Lin Linovitch W

Useriøst..

Dette er så uprofesjonelt til de grader at jeg blir så sur, mildt sagt! Ringer og sier jeg har vunnet en konkurranse, noe jeg tydeligvis ikke har gjort, og snakker så raskt at jeg ikke fikk med meg hva han sa.. Og det verste er at det brast ut i latter i bakgrunnen, noe som tilsier at dette er et uprofesjonelt firma med bavianer. Og makan til frekkhet også: han fortsetter når jeg sier nei mange ganger, og ender med at han la på før jeg la på selv..! Trodde jeg var reservert mot tlf-selgere, jeg...

?

2013-04-16

Anonym

Utrolig useriøst

Callia har sikkert ringt meg et dusin ganger.

De ringer stadig til meg om noen konkuranser jeg har deltatt i ( noe jeg ikke har gjort på veldig veldig lenge ) SKjønner at dere gjerne ringer 1 gang for å snakke med meg, men å ringe meg flere ganger på forskjellige produkter... Har lagret tlf så vet alltid når dere ringer.

SKjønner ikke hvorfor dere gidder egentlig når dere må lyge til oss, en selger skal selge ikke lure til seg kunder. da kan du hvertfall ikke kalle deg for selger!!

Jeg har tatt opptak av flere samtaler med dere der dere prøver å få meg til å svare ja på en sms fordi jeg må "bekrefte" adressen min. osv osv. Stopper dere ikke med dette kommer jeg til å levere dette inn til politiet. Har navn på hverfall 4 personer som har ringt meg. Helt greit at dere gjør som dere blir fortalt men dette er bare utrolig uproff!!

?

2013-03-13

Linn

USERIØST og uprofesjonelt!

Ble idag oppringt av en kvinnelig selger fra dette firmaet, til tross for at jeg har reservert meg mot tlf.salg (ble irritert nok til at jeg vurderer å anmelde). Hun var uprofesjonell og fniste sammen med noen i bakgrunnen under så og si hele samtalen. Hun sa hun ville gi meg et tilbud på et produkt, og lurte på om adressen min stemte. Hun snakket så fort og utydelig (for å skjule info om pris sikkert), at jeg måtte avbryte og spørre om dette kostet noe? (er dessverre ikke så god i bergensk dialekt med torden-tempo...). Men hun bare fortsatte å bable på den samme utydelige måten... Så til slutt la jeg på. Ikke var jeg interessert i dette produktet hun skulle selge meg heller, som hun ikke informerte noenting om. Ble etterpå bombardert av hele 11 (!!!) sms om å bekrefte JA til kjøpet. Hva slags useriøst firma (og ikke minst selgere) er egentlig DETTE??! Er sånne salg i det hele tatt LOV?! (fremgangsmåten)

?

2013-02-28

Silje

Kjipt nok til at jeg tar affære

Jeg har selv vært telefonselger, og vet hvor kjip jobben kan være når kunder blir sure og vanskelige. Selgeren som kontaktet meg i dag, begynte hyggelig og med en "selger-tone". Men han endret totalt personlighet midt i samtalen, da jeg forklarte at jeg ikke var interessert i å betale for noe. Oppringningen startet på samme måte som med mange her: Jeg hadde svart på en konkurranse at jeg var interessert i å gå ned i vekt. Jeg hadde aldri takket ja til produkter, med fri porto hvor du måtte betale litt uten binding osv. Dette forklarte jeg selgeren: Det var en misforståelse. Da skjønte han ingenting tydeligvis og sa dette. Jeg forklarte at jeg var rett og slett ikke interessert i å betale for produktet jeg ikke visste hva er. Han brøt nærmest ut: Jeg har jo sagt hva det er! Deretter spurte jeg om det var veldig vanskelig å forstå, hvor han svarte ja, og lurte på om jeg var sur. Jeg hadde hele tiden snakket i et rolig, behersket tempo, i motsetning til han. Jeg spurte om han ble sint på meg for min avgjørelse. Nei, var alt han sa. Da takket jeg for at han tok seg tid til å ringe meg, og ellers takk for tilbudet. Han bare lagde en lyd, før han la på. Jeg ble veldig forumplet. Dette var barnslig og uventet av en selger. Jeg må be om at dere ikke kontakter meg igjen.

?

2013-01-30

Anonym

Ufordragelig selger fra Callia !!!!!

Ble oppringt av en selger som til dags dato er den mest ufordragelig og uforskammede selger jeg har møtt. At Callia vil ha slike ansatt er helt ubegripelig, at de får solgt noe er enda mer ubegripelig.
Jeg er også reservert og vært det siden 2003. Det har fungert bra, men i fjor ble jeg plutselig ringt opp av flere forskjellige nr fra selgere over et par ukers tid. Ble så lei at jeg kontaktet Forbrukerrådet. De tok affære og kontaktet hvert nr. Hva de sa vet jeg ikke men stille ble det, fram til i kveld. Samtalen startet med at selgeren sa jeg hadde svart på en konkuranse på internett, det har jeg aldri gjort. Så denne introduksjonen er noe de tar rett utav det blå. Selgeren var rett og slett aggressiv og frekk,....så neste gang denne personen ringer er det Politi anmeldelse, og opptak av samtalen, helt klart. Finner meg ikke i frekkheter på min privat tlf !!!!!

?

2013-01-22

Hans Erik Ramberg

Udregelig selger.

Ble oppringt av dette totalt useriøse callsenteret Callia idag - angivelig pga en konkuransse. Maken til ufyselig fyr skal man lete lenge etter. Jeg svarte kun at jeg var meget opptatt, og fikk en utblåsing tilbake av denne selgeren. Ikke vanskelig å skjønne hvor skoen trykker, for å si det slik.

2012

?

2012-08-27

Kathrine

Useriøs og frekk selger

Ble oppringt kl 18.00 av en selger som presenterte seg ved navn. Siden dette var et mobilnummer, tenkte jeg det kunne være viktig. Jeg sa jeg var på jobb og hadde ikke mulighet til å prate. Svaret jeg fikk var, jasså så du svarer bare telefonen på morsomt du!!! frække fan!!! Ble så paff at jeg bare la på !Helt greit at man har svart på en internett konkuranse for flere år siden, men sånn oppførsel selger ingenting til meg!!

?

2012-08-10

Oppgitt

Prøvde å være hyggelig, men....

Jeg fikk en telefon fra Callia for to dager siden.
Ble spurt om jeg husket å ha deltatt på en konkurranse på nettet.
Svarte at det gjør jeg stadig vekk, så det har jeg sikkert. Men, at om hun ønsket å selge noe, så er jeg ikke interessert.
Da var svaret i telefonen: "Spurte jeg om det?"
Ble litt satt ut, og svarte at det synes jeg var ett frekt svar.
Da kom det igjen: "Ja, men spurte jeg deg om du ville kjøpe noe??"

Hvordan er egentlig opplæringen til disse folkene??
Jeg vet jo at hun skulle selge noe (eller sende meg noe som jeg bare skulle betale porto for...).
Tror de virkelig at de får folk til å takke ja til noe når de svarer sånn?????

Et tips til de som irriterer seg over selgere:
Spør selgeren om han/hun jobber på provisjon.
Om de er interessert i å tjene penger, så ring noen andre, for jeg kommer ikke til å takke ja til noe!

?

2012-07-10

Per S Per S

til dere som er lei telefonselgere

det finnes en app til mobiltelefoner som heter antitelefonterror denne appen har en liste over de fleste telefonselgere og finnes ikke en selger i listen kan du bare legge den til.
denne finnes sikkert for iphone også.
denne appen er gratis å laste ned og gratis å bruke til androidtelefoner.
har ikke noe erfaring med appen til iphone.

?

2012-05-25

Steinar S.

Hyggelig selger!

Jeg så at det var mange negative innlegg her, og det syntes jeg var litt merkelig. I dag ble jeg ringt av en kjempe hyggelig og morsom selger som sa hun ringte fra en av sponsorene til en konkurranse som jeg hadde vært med på. Jeg sa jeg ikke kunne huske det, så sa de hvor og når jeg hadde vært med på den og hjalp meg med å huske den. Der hadde jeg svart at jeg ville gå ned i vekt og derfor ville de tilby meg et nytt produkt som het chilislim. Hun informerte godt om produktet og kunne svare på alle spørsmål jeg hadde om det. Selv om jeg ikke ønsket produktet, så var hun hyggelig, snakket litt til med meg og ønsket meg en fin dag videre.

Grunnen til at disse selgerne som dere nedenfor har snakket med er litt sure, er nok på grunn av nettopp sånne som dere. Mange sure, gretne mennesker som er frekk mot de, bare fordi at de gjør jobben sin. Prøv å være hyggelig mot de, så er de nok veldig hyggelig tilbake!

?

2012-05-08

Camilla

Nei er nei

Jeg ble oppringt sent på kvelden fra ett mobilnummer. De presenterte ikke hvem de var og hva de ringte for. Sa jeg hadde svart på en spørreundersøkelse om helse, og spurte om jeg var interessert i å prøve diverse produkter (En gang krill, 7mnd senere noe annet). I en bisetning nevnte de prisen for prøveperioden (2mnd). De ga inntrykk av at det var gratis. De sendte meg en melding om at jeg måtte svare "jatakk" mens jeg var på linjen, for å bekrefte bestillingen. Når jeg sa jeg skulle gjøre det etter jeg hadde lagt på, men ikke gjorde det, fikk jeg mange meldinger som "(...) Jeg er låst til deg, så jeg kan ikke gjøre noen annet til du har svart :(" Så ble jeg oppringt mange ganger før jeg til slutt måtte slå av telefonen. Fikk da melding "??" Hele greia virket veldig uproft og skremmende. Hvor får disse folkene telefonnummeret mitt?? Det er umulig å si nei til disse selgerne.. Jeg ble lurt til å få tilsendt Krill, men denne gangen hadde jeg lært... Utrolig at de ringer sent på kvelden og fra ett telefonnummer.. Tørr jo nærmest ikke svare telefonen fra ukjente mobilnummer lengre...

?

2012-03-28

Anonym

Plasomt

Ble oppringt av callia AS to dager på rad, første dagen tok jeg ikke telefonen, men var dum nok til å gjøre det den andre dagen, fikk da beskjed om at jeg hadde vært med på en konkuranse og hadde takket ja til et eller annet produkt som de selger, prøvde å forklare at jeg ikke hadde vært med på noen konkurranse og at jeg ikke ville ha noe fra dem, men selgeren ga seg ikke, så da sa jeg at jeg var reservert mot telefonsalg og at viss de ringte en gang til skulle jeg politi anmelde dem, det eneste jeg hører i andre enden av telefonen er en hånlig latter. Disse folkene er frekke og respekterer IKKE at folk har reservert seg mot telefonsalg!

?

2012-03-19

NN

Arg

Dette firmaet ringer meg seriøst daglig. Hva kan jeg gjøre for å få de til å stoppe. Jeg har også reservert meg for alt av reklame og telefonsalg.

?

2012-01-31

Einar

Callia

Tror vi skal gå sammen å ta knekken på dette bergensfirmaet her i dag kl 20:30 den 31 januar ble jeg igjen oppringt fra disse idiotene. Denne gangen tok jeg ikke telefonen får kjenner nummeret dem ringer fra. Etter regla dem fikk den 15 november fra meg så trodde jeg dem holdt fred men nei da no er det tydeligvis en ny periode med disse idiotene.

?

2012-01-24

Anonym

Reservert for tlfsalg? Hva er det?

Når en er reservert, så er en det. Dette må Callia A/S forstå!! Jeg kommer til å gjøre det samme som flere av de som skriver her, å anmelde dere, så har dere det klart!
For alle dere andre, last ned app'n til Gule Sider, så får dere opp hvem som ringer fra disse numrene. Kommer det ikke opp noe eller det er ukjent nr, så er det garantert noe innen salg!

2011

?

2011-12-08

Kyrre Nilssen

Selger uten normal folkeskikk.

Du snakker om frekk person, maken har jeg ikke opplevd pr. telefon. Jeg brøt samtalen etter 6 sekunder. Jeg søkte opp telefonnummeret, og kom til firma Callia A/S. Jeg rapporterer dette til firma med en e-post. Får jeg samme person på telefonen igjen, vil jeg ta opp samtalen og anmelde denne personen.

?

2011-11-15

Anonym

Einar

Einar
Pågående selger
Hei. Jeg ble oppringt fra en selger fra dette firmaet nå i dag den 15 november kl 14:50 Å en mere masete og sur person skal man lete lenge etter. Jeg sa klart og tydelig fra til vedkommende at jeg ikke var innt men vedkommende fortsatte like godt. Da sa jeg nei nei nei og samme reglen på nytt fra selger. Da ble det mere nei å nei å nei til slutt så la jeg på for selger vet vist ikke hva NEI betyr. En ny oppringning fra dette firma medførerer anmeldelse for aggressivt salg!!!!!!!

?

2011-11-11

Ellen

Plagsom selger

Hei....Jeg ble oppringt kl 19.22 den 10. november av en selger fra dette firmaet. Han ønsket å tilby meg en gave, nemlig 2 måneders forbruk av Krill. Jeg spurte hva det kostet og fikk til svar at jeg skulle få det til sterkt redusert pris. Jeg sa at en selger fra dette firmaet hadde ringt meg dagen før, og at jeg hadde svart nei, og at det svaret fremdeles gjald.....hvorfor det ble jeg spurt og jeg svarte at det måtte jeg slippe og svare på. Da ble jeg møtt med en sur tone om at det var vanlig folkeskikk å svare når en blei spurt. Men det er da også vanlig folkeskikk og godta et nei. Dette er en helt uhørt måte å ta kontakt med folk på, og det er en ulovlig praksis. om jeg noen gang hører noe igjen fra disse, vil firmaet bli anmeldt !!!!!!!!!!!

Vis alle omtaler (21)

Anbefalt på din mobil

  • - Søk lokalt
  • - Skriv omtaler fra din smartphone
  • - Mine venners omtaler

Flere firma i Bergen

Anbefalt.no Close
E-postadresse: Denne e-posten er ny for oss!

Du godkjenner den ved å klikke på lenken i e-posten du får fra oss. Omtalen din vises på Anbefalt.no så fort du har gjort dette!

Endre e-postadresse
NB! Din e-postadresse vil ikke vises eller benyttes i andre sammenheng.