Anbefalt.no
46 519 omtaler som hjelper deg å velge rett
Norges nettsted for omtaler
Velg område Hele landet Velg sted

Grefsenkollen Eiendom AS

rating
Gjennomsnitt 4,60 (5 omtaler)
Skriv omtale!

Mer informasjon

Les mer på Lenke til Anbefalt.no
Bilder av Grefsenkollen Eiendom AS
Legg til bilde

Omtaler om Grefsenkollen Eiendom AS

?

2011-04-06

Nina Andesen

Bergtatt!

Opplevelsen av Grefsenkollen Restaurant kan ikke beskrives anderledes enn fantastisk! Sammensetningen av smakene fra mat og vin er så perfekt at men må lukke øynene og hengi seg til smakenes himmelrike. I tillegg er rammene skreddersydd for en perfekt aften, historiske vegger dekorert på en diskret og elegant måte og med et personale av ypperste kvalitet. Vi gikk ut derfra og var bergtatt!

?

2011-02-13

Hege

Fantastisk!!

Perfekt måltid, har aldri spist bedre mat i hele mitt liv :-)

2010

?

2010-12-01

Rita K Rita K

Julestemning på Grefsenkollen

De har en spennende julelunsjmeny, men det ble min favoritt likevel - fiskesuppen:-) Nydelig utsikt, bra service og julestemningen kom med god julemusikk i bakgrunnen.

?

2010-06-18

Oslomann33

Utmerket!

Veldig god mat, helt på høyden med det fremste man kjenner i Oslo. Jeg hadde med forretningskontakter fra USA og UK, og et bedre sted – men høy klasse på mat kombinert med norske tradisjoner – finnes ikke. Nyoppusset og imponerende utsikt! Ps: anbefaler også konserttilbudet med topp norske artister, ordentlig hyggelig og moro. Skal tilbake!

2009

?

2009-08-11

Rita

Lunsj på toppen av kollen

Når man snegler seg oppover veien og inn i skogen, og vet at man skal nyte en lang lunsj på et tradisjonelt bondeaktig vis, så kommer frihetsfølelsen lett i kontakt med naturen. Når du tar dine første skritt inn i gangen og ser massiv furu/tømmer eller hva det nå er så er det ikke bare 70-tallet som kommer frem men også norsk kultur og bondekost. Det var lite folk i restauranten men vi ble raskt tatt imot og kunne velge selv hvor vi ville sitte. Et bord ved vinduet med flott utsikt over Oslo var perfekt denne ukedagen. Veldig hyggelig betjening som hele tiden følgte med om vi trengte drikke. De opplyste oss om hva de ikke hadde først – ingenting er så kjedelig når du først har bestemt deg og de ikke har det likevel. Vi valgte fiskesuppe som var veldig god, og jordbær med vaniljeis som aldri slår feil. Ypperlig lunsjsted!

Anbefalt på din mobil

  • - Søk lokalt
  • - Skriv omtaler fra din smartphone
  • - Mine venners omtaler
Anbefalt.no Close
E-postadresse: Denne e-posten er ny for oss!

Du godkjenner den ved å klikke på lenken i e-posten du får fra oss. Omtalen din vises på Anbefalt.no så fort du har gjort dette!

Endre e-postadresse
NB! Din e-postadresse vil ikke vises eller benyttes i andre sammenheng.