Anbefalt.no
46 498 omtaler som hjelper deg å velge rett
Norges nettsted for omtaler
Velg område Hele landet Velg sted

Ink Couture Tattoo Studio Tina Jakobsen

rating
Gjennomsnitt 4,20 (5 omtaler)
Skriv omtale!

Mer informasjon

Les mer på Lenke til Anbefalt.no
Bilder av Ink Couture Tattoo Studio Tina Jakobsen
Legg til bilde

Omtaler om Ink Couture Tattoo Studio Tina Jakobsen

?

2013-05-14

Rebecca

Super fornøyd!

Må si jeg er utrolig fornøyd!!! Dette var min første tattoo, og jeg gruet med en god del. Han som tatovere meg var veldig hyggelig, rolig og forståelsesfull. Studioet er utrolig koselig! Om du vil ha en tattoo, burde du virkelig ta den her! De er flinke, hyggelige og ikke minst kunstnere! Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd enn det jeg er. Jeg har hatt den i ca en måned nå, og den ser like fin ut som den gjorde da. Når du skal ta noe som skal være på deg resten av ditt liv er det utrolig viktig å komme til et bra sted, slik at du får en såpass god følese som jeg fikk etter å ha vært der! Så anbefales på det sterkeste. Er en veldig fin vei opp dit, enten om du reiser kollektivt eller med bil! Lykke til

2012

?

2012-11-30

Kat

Knallbra!! Vil tilbake! :-)

Jeg var her forrige helg og er virkelig fornøyd! Tatoverte meg hos han engelsktalende, tror han er rumensk. Han har skikkelig peiling og er hyggelig og konsentrert. Han er rett og slett helt rå til å tegne, og gjør jobben sin på en behagelig måte. Min tattis er liten, men jeg var veldig bestemt på hvordan den skulle se ut. Og den ble AKKURAT slik jeg ville den skulle bli. Anbefales folkens! Jeg vil tilbake!

Vis alle omtaler (5)

Anbefalt på din mobil

  • - Søk lokalt
  • - Skriv omtaler fra din smartphone
  • - Mine venners omtaler
Anbefalt.no Close
E-postadresse: Denne e-posten er ny for oss!

Du godkjenner den ved å klikke på lenken i e-posten du får fra oss. Omtalen din vises på Anbefalt.no så fort du har gjort dette!

Endre e-postadresse
NB! Din e-postadresse vil ikke vises eller benyttes i andre sammenheng.