Anbefalt.no
47 586 omtaler som hjelper deg å velge rett
Norges nettsted for omtaler
Velg område Hele landet Velg sted

Uno Drammen AS

rating
Gjennomsnitt 1,33 (120 omtaler)
Skriv omtale!

Mer informasjon

Les mer på Lenke til Anbefalt.no
Bilder av Uno Drammen AS
Legg til bilde

Omtaler om Uno Drammen AS

?

2014-04-23

helene

Slettelistene er midlertidige

Elendig selskap som plager folk med oppringinger fra morgen til kveld. Jeg har meldt de til forbrukerombudet, og er ikke alene om det. Dette selskapet har fått mange klager på seg, men likevel så gjør de ikke store innsatsen på å forbedre seg. De har igjen begynt å ringe meg. Sendt mail til de igjen idag om å bli slettet, men dette er 3 gangen jeg ber de slette meg fra listene deres, så disse slettelistene er tydeligvis ikke langvarige.

?

2014-04-23

N

GI FAEN I Å RINGE!!!!!!!!!!!!!

SLUTT Å RING DA FOR FAEN NÅR DERE RINGER OG IKKE SVARER ETTERPÅ!!!!!!!!!!!! MAKAN TIL FREKKE JÆVLER

?

2014-04-23

Karl Espen H Jensen

Plagsomme jævler!

La meg i alle fall svare slikk at jeg kan få en forklaring på hvorfor dere ringer! Ikke bare legg på. Er kraftig lei nå. Nå får dere snart si hvorforfor dere ringer! Min karakter er -

?

2014-04-15

Linda M

Jeg kommer til å anmelde.

Jeg har blitt ringt opp av disse folkene i 6 mnd, og hver gang har de spurt etter en Utenlandsk mann. (Ali Muhammed -ettellerannet)
Jeg har GJENTATTE ganger (minst 1 gang i mnd pluss de gangene jg ikke har tatt den.) , at jeg er ei norsk jente på 23 år!! Gir de seg? IKKE F*EN!
De virker like jevligt overrasket over at jeg ikke er "Ali" når de ringer, og lover gull og grønne skoger om å slette meg.
Nå er jeg lei av denne terroren, og går videre med dette til politiet.

?

2014-04-11

B..

teit..

Dere ringer og ringer. men når man tar telefonen legger der på.. smart!!

?

2014-04-09

Aud Kristin Røstad

Uendelig plagsom dere er til å ringe meg daglig

Jeg er døv og ser meg lei av at dere ringer og ringer.Nå må det bli slutt og ønsker ikke at dere i Uno Drammen skal ringe mer. RESPEKTER MINE ØNSKER!!! Jeg kommer til å anmelde dette visst dere forsetter, for dette går ikke an å være så plagsom. Verste firmaet heter Uno Drammen A.S

?

2014-04-08

Anita Kjelstad

Telefonterror

Jeg hater deres telefonringing til meg. Til alle døgnets tider. Jeg har bedt gang på gang om å ikke bli oppringt. Har sett på Telefonterror sider, og dere bruker en MASSE nummer. Nå har dere begynr med 48... nummer til meg fordi jeg bare slår på tlf og legger den i fra meg når jeg får de vante nr. Dette har dere tydeligvis oppdaget !

?

2014-04-08

Monica Gabriela H Monica Gabriela H

Dritalei!!!! det ringer og ringer!!!

Eg er så dritalei dere folka som ringer og ringer!!! Eier dere virkelig ikje noe samvittighet?!? Har sagt tydelig og klart om at eg ikje ønsker bli oppringt igjen!! Sendt dere mail også!!
Ringer jo på alle døgnetstid!!! Om ikje det tar slutt snart,vurderer eg politianmeldelse!!!!

?

2014-04-08

Bente B Bente B

Terror

fikk tlf herfra i dag .. og når ikke tlf nr vises på min sjerm så tar jeg ikke tlf så dette blir blokka og det gjør jeg med alle nr som ikke vises.....jeg driter i hva dere selger . skal jeg ha noe så kjøper jeg selv det jeg trenger....

?

2014-04-04

Anonym

sammen er vi sterk!!

Anbefaler alle som har fått dette firmaet opp i halsen pga telefonterror (for det er det dette er!!!) å melde dem direkte til forbrukerombudet og politi!! Dette firmaet er en plage og må bort fra markedet!! Blir oppringt 7-8 ganger daglig og når man faktisk svarer i rein forbannelse, er d ingen i andre enden!!!! Leverer inn anmeldelse imorgen!!! Er faktisk reservert mot slikt!!!

?

2014-04-04

irritert kvinne

Ringer og ringer...

Uansett om jeg har sendt mail for å få dere til å slutte å ringe, får jeg fortsatt oppring fra dere. SKJERP DERE, sjekk mail og lov det dere sier.

?

2014-04-03

Anonym

TERRORISTER!!

Nå er jeg drittlei!! ringer hele tiden blir sprø!! har prøvd å svare når dere ringer men da legger personen i andre røret på. Jeg har reservert meg for slike terror samtaler!

?

2014-04-01

Drittlei

Terror

Terroriseres av dette firmaet til alle døgnets tider, fra en mengde ulike nummer, til tross for reservasjon i reservasjonsregisteret. Totalt useriøst firma med uhøflige og ufordragelige selgere.

?

2014-03-24

Brit J Brit J

Stopp terror med å ringe

Mener dere ør se på klokke føre dere ringer folk Siste anrop fra dere var kl 20.58.. Og jeg er ikke interisert i dette fra dere. Klarer fint å ordne mine ting som jeg selv ønkser

?

2014-03-24

Øyvind

Helt useriøst firma

Jeg har meldt selskapet til forbrukerombudet. Er blitt oppringt mange ganger til tross for at jeg er reservert i Brønnøysund. Neste steg er jo en politianmeldelse. Det burde jo være unødvendig, men er kanskje siste utvei for å slippe oppringningene mer.

?

2014-03-11

Christian

Useriøst firma - ser bort fra reservasjonsrett

Mitt telefonnummer er reservert mot telefonsalg, og jeg har blitt oppringt flere ganger daglig av fem (5!) av Uno Drammen sine telefonnumre.

Selskapet er riv ruskende useriøst og bryr seg ikke om bransjenormer. Det er ikke ofte jeg blokkerer telefonnumre fra selgere, men i dette selskapets tilfellet har dette blitt helt nødvendig.

Svar fra Uno Drammen AS
2014-03-13

Hei,

Hvis du sender ditt telefonnummer til post@unocallsenter.no skal vi sørge for å få det slettet fra ringelistene.

Hvis vi har forsøkt å kontakte deg til tross for reservasjon i Brønnøysund er det sannsynligvis på bakgrunn av en webundersøkelse eller et eksisterende kundeforhold.

Mvh
Stian
UNO

?

2014-03-10

Anonym

Nå er jeg lei!

Dere ringer mitt PRIVATE mobilnummer flere ganger, og til alle døgnets tider! Om en person ikke svarer de to første gangene, ikke gidd! Dessuten er jeg reservert. Har sendt dere like mange mail og sms med oppfordring om å slette meg, som dere har ringt meg.

?

2014-03-03

Marianne

Terror på høyt nivå!!!!

Jeg blir oppringt daglig selv når jeg er reservert mot dette dritet å når jeg først svarer legger dere på!!!
For noen useriøse folk. Respekter at folk sier nei en gang å ikke fortsett å ringe når noen har sagt NEI!!!

?

2014-02-19

Linda Kristiansen

Igjen???

Nå er det 3 gang dere ringer i dag. Ta hintet snart da. Dere ringer opp til 4 ganger hver dag i flere uker nå, begynner og bli møkk lei her!!!!!

?

2014-02-18

Anonym

TRAKASSERING!!!!!!!

Hver så snill og slutt og ring meg!! Dere ringer flere ganger om dagen fra forskjellige nr. Jeg blokkerer dere hver gang, men jaggu ringer dere fra nytt nr. Kan ikke en gang ha lyd på tlf noe mer pga dere!! SLUTT OG PLAG MEG!!!!!

?

2014-02-18

Anonym

skrap

ringer 24/7 blir snart sprø av at dere ringer hele tiden

?

2014-02-07

Jævlig Forbanna

Her er min mail til Uno Drammen:

"Nå har jeg blitt ringt opp av dere 8-9 ganger fra nesten like mange forskjellige nummer de siste par dagene med kort mellomrom.
Dette regner jeg som på grensen til trakassering og særdeles lite seriøst fra deres side.

Forlanger at dere sletter mitt mobilnummer ******** fra deres ringelister/register umiddelbart,
ellers ser jeg ingen annen utvei enn å anmelde dere.

Som selger selv, lurer jeg på om dere som selskap og selgerne deres eier stolthet/integritet i det hele tatt hvis dette vedvarer."

?

2014-01-24

Ole Christian

Veldig bra!

En veldig hyggelig kar ringte meg fra mediplaster, tror han het Fredrik.. Men han tilbydde gratis energi plaster, jeg hadde ingen anelse hva dette var men når jeg fikk pakken og fikk prøve det fikk jeg faktisk et godt inntrykk av uno, plasteret funket veldig.

2013

?

2013-12-11

Anonym

Hva pokker!?!

De ringer meg hver halvtime hver eneste dag nå i snart 1 uke!
Jeg har sendt to eposter til dem i kveld og jeg håper at det blir slutt på det nå.. jeg er oppe i 7-9 samtaler hver eneste dag!
Så får vi se hva som skjer om de slutter.. Er jo nærmest tlfterror dette.. Og nei, jeg er da faktisk IKKE interessert i å snakke med dem

?

2013-11-06

helene

Udugelige

Jeg sendte mail til de tidligere iår og ba om å bli fjernet fra listene deres. Det hjalp ikke etter første mail, men ble da slettet tilslutt....helt fram til nå i høst da begynte det på'n igjen. Skrev jo klage her inne, men den er tydeligvis fjernet. Meget mulig den ble det fordi jeg la ved "beviser" på at deres sperringfunksjon ikke fungerer. Klage er levert til forbrukerombudet, med bekreftelses mail fra uno drammen om at jeg er reservert som bevis. Om det får følger for de det vet jeg ikke, men håper virkelig at de rydder opp litt i måten de fremtrer på. Anbefaler alle å sende mail til uno drammen for å reservere seg. Fortsetter de ringe da, og du har bevis for at reservasjonen skal være i funksjon så klag til forbrukerombudet.

?

2013-10-23

Hege Martinussen

TERROR!

Daglig får jeg tlf. fra Uno Drammen. Og det til alle døgnets tider omtrent. Når dere ikke får noe svar burde det være et hint om at vedkommende ikke er interessert. Ikke har jeg noe behov for å endre strømleverandør, da jeg har strømmen inkl. i husleia. Pluss at jeg er reservert mot tlf-salg. 3 ganger på under en time ringte dere meg i dag. Dette må stoppe umiddelbart! Jeg er ikke interessert i å snakke med dere. Spesielt ikke midt under ei forelesning eller midt i middagen. Slutt å ring meg!

Svar fra Uno Drammen AS
2013-10-24

Hei,
Hvis du sender telefonnummeret ditt til post@unodrammen.no, så skal vi sørge for å få det slettet fra listene.

Mvh
Stian
UNO

?

2013-10-22

Christine Belgum

IKKE RING MEG!

Jeg har reservert meg i brønnøysundregisteret på slike tlf-samtaler: Dere ringer dessuten for så å legge på. Hva slags bedrift er dere? Ett useriøst firma som tilmed ikke har hjemmeside. Slett meg umiddelbart fra deres lister, ellers får dette følger.

?

2013-10-16

Anonym

SLUTT OG RINGE!!!!

Jeg er ikke intresert, å snakke med noen av dere men alikavel ringer dere, i tilegg er dere frekk i tlf, det har skjedd flere ganger. så vær så snill å ikke ringe mer!

Svar fra Uno Drammen AS
2013-10-17

Hei,
Send telefonnummeret ditt til post@unodrammen.no, så skal vi sørge for å få det slettet fra listene.

Mvh
Stian
UNO

?

2013-10-14

Linda T

Stadige oppringninger!!!

Makan til useriøst firma skal man lete lenge etter! Jeg har sendt mail for å bli slettet fra deres lister, men får ikke noe respons, og dere fortsetter å ringe. Jeg er reservert i Brønnøysundregisteret noe dere SKAL sjekke før dere ringer. deres jobb det! Jeg kommer til å sende mailer til dere til jeg får svar om at jeg er slettet!

Svar fra Uno Drammen AS
2013-10-15

Hei Linda,
Vi slettet telefonnummeret ditt fra listen i morges da vi hadde fått inn epostene du sendte. Alle som sender epost med telefonnummeret sitt til oss og ber om å bli slettet vil bli det så snart som mulig. Epostadressen er post@unodrammen.no

Mvh
Stian
UNO

?

2013-10-08

Robert

Strømmen er sikret

Dette var ikke så farlig :-)Snakket med selger akkurat og fikk de 3 neste månedene til ren innkjøpspris på strømmen. Norges beste avtale er sikret. Jeg kan en del om strøm, men her var selgeren var dyktig- anbefales !

?

2013-09-12

Jarl O Jarl O

Sjekk Brønnøysund registeret!!!!!!!!!!!!!

Er så dritt lei av denne telefon terroren nå. Har reservert meg i Brønnøysund registeret mot telefon salg, men de driver med å ringe meg stadig. De sier jeg har vært inne på en side på nettet å valgt at jeg vill ha reklame. Selv om jeg ikke har gjort det. En gang jeg ble oppringt, prøvde jeg å si at jeg ikke var intrrisert i at de ringer meg, og prøvde å si at jeg hadde reservert meg. Han la bare på mitt i samtalen, han gadd ikke høre på meg. Sendte da en SMS om at jeg ville politi anmelde de om de ringte meg igjen. De ringte igjen etter noen få dager, men var ikke samme personen. Var en kvinne som ringte da. Jeg ba om at de skulle slutte å ringe meg, og sjekke registeret. Hun beklaget veldig og sa at det var ikke henne som valgte ut nr som blir oppringt. Men skulle slette mitt nr. Får bare vente noen dager å se. Ringer de igjen blir det anmeldelse.

?

2013-09-11

Torill H Torill H

Slutt å ringe

Fy fader å jeg blir forbanna når de her ringer til alle tider fra tidlig på morran til langt på kveld. Jeg er gidder ikke å svare "ukjente" nr og så har jeg 180 og da ser jeg hvem som ringer. La meg være i fred. Forstår de ikke hintet? makan til frekke selgere.

?

2013-09-10

Gro Aske

Drit i å ringe!!!!!

Kan dere se til hælvete å slutte å ringe. Er man ikke interisert, så mener man det. Skjønn det da... Hvis dere ikke stopper, kommer jeg til å anmelde dere for plaging av privatliv.

?

2013-09-06

Anonym

hva feiler systemet deres?

Registrerte reservasjoner:

Reservasjon mot adressert reklame i posten
Reservasjon mot reklame og salg over telefon og mobiltelefon
Reservasjonen gjelder også for frivillige organisasjoner
Registrerte telefonnummer: XXXXXXXX ( MITT NR!)
så hvorfor i HELVETE ringer dere til meg da?

?

2013-08-30

Stig Johansen

Kan dere gi faen i å ringe!!??

Gi faen i å ringe. Dere har fått flere ganger beskjed om å slutte å ringe meg, men gir dere. Jeg kjenner igjen alle numrene deres!

?

2013-08-30

Anonym

FORBRUKEROMBUDET NESTE

Jeg sendte mail til dere om ba om avregistrering av mitt tlf-nr. Akkurat slik som dere har svart andre her. Terroriseringen har bare tredoblet seg! Dere ringer morgen til kveld fra forskjellige nr.

Nå tar jeg saken videre til forbrukerombudet. Hva er galt med dere???!!!

?

2013-08-13

Bitte

ser uno drammen selv har svart her at det er bare å sende en mail og be om å bli slettet. men da lurer virkelig jeg på hvorfor i svarte jeg ikke blir slettet da????Har jo sendet dere både sms til nr dere ringer fra, sendt mail men like forbanna så ringere dem maaaaange ganger til dagen, fra tidlig om morran til seine kvelden.

Svar fra Uno Drammen AS
2013-08-29

Hei Bitte,
Vi går gjennom all epost vi har mottatt på post@unodrammen.no og sletter de som ber om det daglig. Jeg beklager hvis du ikke har blitt slettet etter at du har bedt om det, og vil be deg om å sende telefonnummeret ditt på nytt. Det er mulig eposten din ikke har kommet frem eller blitt slettet ved et uhell.

Mvh
Stian
UNO

?

2013-08-09

Bente D Bente D

Lei!!

Masse ringing fra ulike nr til meg. Lei slikt mas!

Slutt å driv terror!

?

2013-08-06

Marit

FORBANNET

Makan til terror har jeg ikke vært ute for før. Har blitt plaget i ca. 4 mnd med opptil 10 samtaler på en morgen. Er skrekkelig irriterende og jeg har bedt 2 ganger tidligere om å bli slettet men det skjer ikke. I dag har jeg fått 7 samtaler i løpet av de siste 30 minutter, skjønner dere ikke alt folk jobber!!! Anmeldelse neste

?

2013-08-02

Åsmund Næss

Slitsomt

Her er over hodet ingen ting bra.
Blir forstyrret til alle døgnets tider med svada prat og vas.
Dere får sannelig min hatt vite deres besøkelsestid, og skjønne at man ikke har interesse når samtalen blir avvist gang på gang.
Nå har jeg sendt dere e-post, sms og skriver her, så en tlf til fra dere, så blir det anmeldelse for trakassering.

?

2013-07-30

Anniken Hovden - Axelsen

nå er jeg FAEN SÅ LEI!!!

Får jeg en eneste tlf til fra dere så anmelder jeg dere for trakassering! Kl er faen meg 08.30. JEG PRØVER Å SOVE ETTER JOBB!!! Og ikke be MEG om å logge inn og registrere at jeg ikke skal ha tlf fra dere. Det får dere gjøre for det er neimen ikke min jobb! Nå vil jeg ha fred!!!

?

2013-07-29

Marianne M Marianne M

NOK ER NOK

NÅ er det nok...Om dere ringer så mye som en gang til vil jeg sørge for politianmeldelse og full reportasje i avisene. Dere eier absolutt ingen anstendighet. Folk har sendt dere mail flere ganger om dette,men hva hjelper det????? Dere forsetter jo bare å ringe til alle døgnets tider. Men nå har i hvert fall jeg fått NOK !!!! Avisene blir det neste som får noe å skrive om.

?

2013-07-15

Helene S Helene S

Levert klage til forbrukerombudet!

Uno drammen må være noen av det mest slitsomme innen tlfsalg. De ringer x-antall ganger hver dag med forskjellige nr hver gang. Sendte klage direkte til de idag og ble lovt at nå var jeg satt under reservert lista dere, men nei da de har ringt flere ganger etter dette. Selgerene er frekke, og blir sure om man ikke takker ja til tilbudene de kommer med. Har opplevd at de hentydet til at jeg er dum for å ikke bytte strømleverandør. Kanskje ikke rart at de er registrert på telefonterror.no

Svar fra Uno Drammen AS
2013-07-19

Hei Helene!
Vi ser at det burde være lettere å finne ut av våre sletterutiner. Send oss en epost til post@unodrammen.no med tlfnr så er du ute av listene våre i løpet av et døgn. Vi sletter da nr og legger det i intern reservasjon. Har du en klage på en konkret selger/samtale så mottas den også med takk. Mvh Robin i Uno

?

2013-07-11

Anonym

Frekkhet uten grenser!

Ser at Uno Drammen svarer på en omtale med at det er bare å sende en ePost, så skal de slette telefonnummer fra listen deres. Hallo! Hvor frekk er det mulig å bli. Hvem er det som har registrert telfonnummrene på lista? Slik jeg ser det av kommentarene, så er de ufrivillig blitt registrert. Og blir oppringt gang på gang. Det er selvsagt Uno Drammen selv som skal rydde opp etter seg. Ikke de som ufrivillig er blitt registrert via tvilsome og spekulative kanaler/kamuflert registrering under konkurranser/underøkelser på nettet. Slett hele telefonlisten og sjekk Brønnøysundregistrene før dere plager vettet av folk!

?

2013-07-11

Anonym

Plagsomt telefonmas.

Jeg har registrert at UNO Drammen har ringet flere ganger til meg. Men alle som driver med telefonsalg blir registret og svarer aldri disse telefonhenvendelsene. Det er bare tidheft!Når jeg har behov for noe, så oppsøker jeg selv og undersøker tilbudene som finnes. Og jeg har reservert mitt telefonnr mot telefonsalg, men allikevel ringer det stadig telefonselgere. Så det eneste som nytter er å legge dem inn i telefonlisten som telefonsalg, for da ser jeg at dette er useriøse telefoner.

?

2013-07-08

Yvonne

Spydig melding på telefonsvarer!

Jeg hadde en melding på telefonsvareren min i dag fra uno Drammen. For det første sa han ikke hvem han var, heller ikke hvor han ringte fra. Måtte sjekke nummeret på gulesider. For det andre var han frekk og spydig!
Svareren min er spilt inn av min sønn på 4år. Han sier: du har kommet til Mamma'n min. Snakk etter pipet!
Det den uno-ansatte la igjen svar sier han (med en SPYDIG stemme): du har kommet til Mamma'n min og hun har type?!? En unge som svarte det?!??
Nr1: du hørte feil!
Nr2: ingen hvilken som helst unge! Sønnen min!!
Nr3: hva faen har en telefonselger med hva slags telefonsvarer jeg har!!!
SLUTT Å RING meg!!!!!

?

2013-07-05

kjell

Bloker nummer på telefonen

Jeg skulle også til å ringe opp igjen , men heldigvis så jeg omtalene her. Jeg vet ikke om alle telefoner har det samme registret som jeg har på telefonen. Der kan jeg nemlig legge inn telefonnummer fra hvem som helst som jeg ikke vil skal plage meg.

?

2013-06-28

Aril Hansen

Horfor svarer de ikke?

De ringer ikke opp en og en. Det tar for lang tid når de ikke får svar. Nei, de ringer 10 stykker samtidig og snakker med den som svarer først. Så legger på for de 9 andre.

?

2013-06-27

Anonym

NOK ER NOK

Dere eier absolutt ingen anstendighet. Ringer til folk mellom 10-20 ganger pr dag. Dere driter fullstendig i hva klokkeslettet viser og tenker ikke på at folk faktisk jobber. Får jeg så mye som en eneste tlf fra dere igjen blir det politi anmeldelse. LA FOLK FÅ FRED !!!!!!!!!!!!!!

?

2013-06-27

JP

Frekkheten lenge leve!

En frekk fyr ringte og skulle selge meg strømtjenester. Jeg sa med en gang at jeg har reservert meg mot telefonsalg på BRREG.no og at jeg ikke var interessert. Fikk da til svar at han ikke var telefonselger, han var ENERGIRÅDGIVER. Jeg er fremdeles ikke interessert sa jeg, noe han ikke aksepterte, påsto at jeg hadde krysset av for et eller annet på internett om at jeg VAR interessert, så jeg måtte nok forstå at jeg var litt interessert allikevel... Her burde hjernen hans fortalt tungen at han uansett ikke ville få inn et salg, så det beste ville være å uttale "OK, det er greit, ha en fin dag videre, beklager forstyrrelsen", men neida, han skulle kverulere med meg og fortalte meg igjen at jeg tok feil, at jeg faktisk var interessert, for det visste han bedre enn meg. Han hadde nemlig navnet mitt på en liste. Vil ikke snakke med telefonselgere sa jeg. Da ble han fornærmet, han var ikke noe så simpelt som en telefonselger, han var ENERGIRÅDGIVER! Da måtte jeg le, og da ble han enda sintere. Det ble etterhvert litt moro å provosere ham, han var jo veldig hårsår. Til slutt la han på. Herlig, jeg fikk mer ut av samtalen enn ham, jeg fikk nemlig en god latter, han fikk svett panne og høyt blodtrykk. :-)

?

2013-06-26

Mikael

Useriøst!!

Fortsetter å ringe flere ganger daglig til tross for at jeg har sendt mail om at jeg ønsker å fjernes fra registrene deres. Det frister å begynne å ta telefonen bare for å hudflette dem som ringer...

?

2013-06-21

Anonym

mail

sendte en mail hvor jeg ba om å bli sletta, nå ringer de 5 ganger hver dag, jeg er også reservert i brreg

?

2013-06-19

YN

Uno sletter ditt nr hvis du ber om det

En omtale som sto her 18/6-13 er nå slettet, men der ble det opplyst en mailadresse til en i Unos administrasjon som sletter deg fra ringelistene hvis du ber om det. Jeg sendte en mail til Stian Trogstad i Uno Drammen og han har nå slettet mitt tlf.nr. Nummeret er reservert mot telefonsalg, så de burde aldri ringt i utgangspunktet. Men kudos for kjapp respons på min mail.

?

2013-05-22

L.T.

Drittlei!

Himmel, hva driver dere med???? Er så lei det evige maset deres flere ganger hver dag. Dumme meg som svarte på noen spørsmål på internett, NÅ blir jeg visst aldri kvitt dere! Men jeg står i Brønnøyregisteret, og vet mine rettigheter, så vær obs!!!! Frekkheten kan fort slå tilbake, så slutt med disse terrortelefonene NÅ!!

Svar fra Uno Drammen AS
2013-05-27

Hei,

Ta gjerne kontakt på post@unodrammen.no, så søker vi opp telefonnummeret og sletter det fra listene hos oss.

Mvh
Stian
UNO Drammen

?

2013-05-21

Anders Bekkensten

Useriøs aktør i markedet

Dette firmaet må vekk fra markedet. De respekterer IKKE at de ikke skal ringe. Har gitt beskjed både på telefon og tekstmelding.3 forskjellige telefoner har ringt derfra mange ganger. De ringer og sier de er ansatt i firmaene de har fått oppdrag fra bla. Så hvordan Fortun som jeg trodde var et seriøst selskap kan engasjere dem skjønner jeg ikke.

?

2013-05-21

Tobias

Hva driver dere egentlig med?

Dere ringer om igjen og om igjen selv om jeg allerede har sagt nei takk 2 ganger til dere! Det er på tide å sløyfe å ringe videre da syns dere ikke...

?

2013-05-16

Aram

Telefon terror

Hvis dere skal prøve å selge noe til meg så hadde jeg i det miste satt pris på om dere brukte 2 min på å fortelle meg om produktet deres framfor å bare legge på hver gang jeg tar telefon,

?

2013-04-22

Anonym

Nedringt..

Får stadig tlf frå Uno Drammen men med forskjelligt nr.....irriterandes....men eg har no lagt ved Ikkje Ta når desse nr ringer....no ringer dei sjeldnare...

?

2013-04-16

Eva Hansen

Merkelig firma dette her.

Ringer meg og når jeg tar telefonen, legger de på.
Vil ikke bli oppringt av slike uproffe selgere.

?

2013-04-08

Anonym

Nedringt!

nedringt flere ganger i timen av disse! Ganske irriterende. Når jeg ikke tar telefonen så bør de slutte å være så frekke å ringe ca 10 ganger i timen. Irriterende!

?

2013-03-21

ida

slutt å ring

er ikke intressert i tlf fra telefonselgere er møkk lei av tlf fra dere får tlf fra dere hver dag noen ganger fler ganger om dagen føler meg terrorisert

ikke ring meg mer ><

?

2013-03-20

Angelica

Å ringe og legge på er vel LITE PROFESJONELT vel??

Dere må slutte og ringe og legge på slik dere gjør . Lite profesjonelt....
ER LEI SELGERE.............

Slutt og ringe !!!!!

?

2013-03-08

Anonym

IDIOTER!

Jeg tar vanligvis ikke slike telefoner, men siden det var mobilnummer tryna jeg i fella. Først og fremst er det vanvittig irriterende at de ringer, for det andre begynte de å glefse og bli frekke i tonen for at jeg IKKE VAR INTERESSERT!! Men de fortsetter å ringe. Skal lagre nummeret bare for å se når jeg IKKE skal ta telefonen. TERROR!

?

2013-03-01

Carina H Carina H

H:vetes plageri!!

Slutt å ring!! Ikke bare det at de ringer konstant på alle døgnets tider, men at de på toppen av alt bare legger på røret ! Egentlig føler jeg for at anmelde det hele! Skam dere. Bare igår fikk jeg 4 telefoner på jobb og hjemme 3----- SLUTT.

?

2013-02-28

Mette

Mas!!!!

Ringer støtt og stadig om du er int eller ei! Trakkasering.

?

2013-02-26

Brynjulv Farbrot

Terrorfirma. Styr unna!!!

Uno Drammen AS alle bør styre unna. Ringer i tide og utide, men bryr seg ikke om at de må slutte å plage. Advarsel for andre.

?

2013-02-21

Anonym

UNO

Ble oppringt av en mann som ville hjelpe meg med å spare penger på strømmen. Var skeptisk til å begynne med men det var lurt å interessant å gi dette en sjanse. Angrer ikke et sekund på at jeg fulgte hans råd. Takk UNO

?

2013-02-13

tom andresen

bare tull

Dette er bare ett tulle firma, ringer konstant og legger på. Hva er vitsen med den form for telefon salg. Useriøst rett og slett.

?

2013-02-05

Chris

Anmeldelse neste

Nå har jeg gitt nok beskjeder, jeg har sendt mail, å er MØKK lei!! ringer dere en gang til, så anmelder jeg hele firmaet, å ut i fra omtaler så er jeg langt i fra den eneste!!!

?

2013-02-05

Anonym

Utrolig irriterende

Slutt å ring meg!!! 4 gang idag nå...Hadde dere hatt en hyggelig nyhet, eller noe annet vettugt å si, hadde kansje saken vært anneledes. Men dere sier jo INGENTING!

?

2013-02-05

Kristin

Elendige greier

Hva faen er dette dere driver med? Dere ringer i tide og utide, med forskjellige nummer. Når jeg tar telefonen, legger dere på. Er nå veldig lei av tulleringing fra useriøse bedrifter. Skal ikke kjøpe noe, elller svare på spørsmål!!!!!!!!

?

2013-01-31

Ladylibra

Oppringer la på!!

Ikke legge på når jeg tar telefonen. Hvis det er feiloppringning er det vel normal høflighet å beklage før man legger på......

?

2013-01-30

Per

La på

Dette selskapet ringte meg i dag, da jeg tok tlf, la de på. Er nok noe useriøst møkk

?

2013-01-30

Ingar

Useriøs bedrift!

Tenkte jeg skulle sende dem en høflig mail om å slette meg fra listene deres før jeg slengte noe dritt. Sendte mail i går, men de fortsatte å ringe i kveld! Drittselskap! Så da får jeg bare blokkere numrene isteden.

?

2013-01-28

Hvorfor tar dere ikke hintet?

Jeg er registrert MOT telefonsalg. Har jobbet i bransjen selv ved ProCall i Troms...Kjenner mine rettigheter, men et titalls telefoner i uka fra Dere og andre telesalgbedrifter holder på å få meg til å klikke...Jeg ER registrert i Brønnøysundregisteret, og ja jeg OPPDATERER det flere gang i året...Dere må oppdatere databasen Deres litt oftere tror jeg...Og Jeg slår bare av lyden når Dere ringer...Så ta hintet ok??? Ha en fin dag!

?

2013-01-24

Hanne

Litt ris og litt info

snakket nettopp med en av lederne i Uno drammen. Han sa at ansatte i Uno IKKE ringte på kveld og i helg. Makan til bløff! Ser at jeg ikke er den eneste som har blitt oppringt "utenom kontortid". Faktum er at de ringer utenom arbeidstid og det bør ledelsen ta tak i umiddelbart, for å hindre dårlig rykte på seg selv. Ikke krangle med en "kunde" som sier fra! Han påsto også at det var datatrøbbel som førte til at det ble lagt på i andre enden når man først svarer. Jeg har selv jobbet som selger i mange år, og svaret er enkelt: virker ikke systemet, ta opp en helt vanlig telefon og ring ifra!! Når jeg jobbet som selger fikk vi mange "retningslinjer", deriblant at man skal ikke slutte å ringe før man har snakket med noen. Så til alle dere som håper de skal slutte å ringe når dere ikke svarer, beklager, dere må nok svare og si nei. Det er fullt lovlig å ringe personer som er reservert mot salg, fordi de bruker såkalte "ringelister". Disse listene kjøpes fra forskjellige steder, som for eksempel konkuranser på nett eller fra firma som er konkurs. Husker engang vi fikk lister over ALLE som hadde vært kunder i Ventelo, for å tilby dem nytt mobilabo. Sleipt, men lovlig. Anbefaler alle som ikke vil bli ringt å sende en sms til ledelsen, der du ber pent om at dem sletter nr ditt fra listene sine. Husk å skriv hvilket nr det gjelder! Uno drammen er da lovpålagt å slette deg når du har meldt fra at du ikke ønsker telefoner fra dem. De slettet meg med en gang :)
Til sist vil jeg si at

?

2013-01-10

Fopp

Slutt å ringe!

Selv om dere prøver fra forskjellige nr, så kan dere gi opp!

2012

?

2012-12-31

VR

Skulle til å ringe tilbake

Inntil jeg leste kommentarene her, ser at det ikke er noe vits å gjøre det. Slenger meg på i rekka av folk som håper dere aldri ringer tilbake.

?

2012-12-21

Birgit Karin Strand

Slutt å ring.

Slutt å ring meg. Det er jo aldri noen i den andre enden når en svarer alikavell. Blir det ikke slutt så blir dere anmeldt for telefon terror.

?

2012-12-12

HL WLunde

Lei av at dere ringer til alle døgnets tider

Ingen ting, telefonterror. stopp denne dritten nå, uansett. Anmeldes snart, for det rundt, 6-7 tlf. pr. dag. Er enig med mange av de andre som skriver til dere.

?

2012-12-07

espen

stopp ringinga

De hjelper ikke om derre har 1000 forskjelige tlf nr å ring ifra, er ikke int.
går de ikke et lys opp for dere når jeg ikke tar tlf.

?

2012-12-04

Anonym

Gi dere!!

veit ikke hvor mange ganger dere har ringt meg, og alle gangene jeg har tatt tlf er det ingen som svarer i andre enden...dette grenser til telefon terror! jeg ønsker ikke flere slike terror telefoner fra der, så vennligst slett meg fra deres registre

?

2012-11-28

Christin

uno Drammen

jeg ønsker ikke motta telefoner fra dere. jeg tar telefonen,og da legges det på.. om dere driver telefonsalg,er dette ikke måten å gjøre det på. Uprofosjonelt!Mulig mange av dere som ønsker en selger jobb? Dette dere driver med erlangt unna hva en selger gjør!!

?

2012-11-28

Kari Bakken

SLUTT Å RING !!!!!!

Nå har jeg blitt oppringt av dere opptil tre ganger pr dag siste uke, når jeg tar telefonen er det ingen som svarer. Den første begynner ved 08.00 tida på morran, nå er jeg lei. Jeg har reservert meg fra slike henvendelser, jeg har også sendt en mail for å få stoppa dette, men likevel fortsetter det.Nå er jeg lei.....

?

2012-11-27

Maja

Nei takk, betyr nei takk!

Dere burde virkeli ta en runde med de telefonselgerne deres. Synes det er uhøfflig og veldi irriterende at ikke et nei takk blir tatt for et nei takk. Jeg sa flere ganger at jeg var fornøyd med den ordningen jeg hadde, men han ga seg ikke. Ikke før han han ganske høylyd sa "GREIT" før han klasket på røret. Dere får ikke mange nye abonenter på den måten. Snakk om ufin markedsføring...

?

2012-11-23

Berit

SLUTT Å RINGE!!!!!!!!

Nå er det på tide for dere å oppdatere listene deres!! Vi er mange som har registrert oss fra telefonsalg og markedsføring, men likevel, etter å ha vært registrert mot dette i mange år, så fortsetter dere likevel å ringe! VI er registrert mot slike telefoner, til vi selv sier det opp skriftlig hos Brønnøysundsregisteret - og vi VET det!! Så oppdater listene deres, og slutt å plage folk!!!!

Svar fra Uno Drammen AS
2012-11-23

Hei,
Det kan være flere grunner til at du får telefoner selv om du er reservert i Brønnøysund: f.eks. at vi ringer angående et eksisterende kundeforhold eller at du har deltatt i en konkurranse på nett og samtidig akseptert å få et tilbud. Hvis du sender oss ditt telefonnummer på post@unodrammen.no skal vi sørge for å få slettet det fra listene.

Mvh
Stian
UNO Drammen AS

?

2012-11-22

Christep

Opprigninger

Her ringes det på telefonen min flere ganger i uka, noe jeg ser flere folk plages med.. Kjære selskap, TA HINTET!

Svar fra Uno Drammen AS
2012-11-23

Hei,
Hvis du sender ditt telefonnummer til post@unodrammen.no skal vi sørge for at det blir slettet fra ringelistene.

Mvh
Stian
UNO Drammen AS

?

2012-11-15

Steffen K

Billig strøm

Jeg ble med i en spørreundersøkelse og krysset av på at jeg ønsket en bedre avtale. Ble oppringt og hele prosessen tok 3 minutt, og nå har jeg en kjempeavtale. Anbefaler dere å slutte å krysse av i undersøkelser eller å ta tlf. Det funker!

?

2012-11-15

Siv K H

SLUTT Å RING!!!!!

Driver å ringer 5-7 ganger daglig!!! Ta hintet da, egentlig er jeg reservert mot slike oppkall men disse pøblene her har klart å komme igjennom...JA PURKEN NESTE FOR MAKAN TIL TERROR SKAL MAN LETE LENGE ETTER!!!

Svar fra Uno Drammen AS
2012-11-16

Hei,

Vi ønsker ikke å bli oppfattet som plagsomme, og sletter deg gjerne fra listene hvis du sender telefonnummeret ditt til oss på mail: post@unogruppen.no.

Ønsker deg en god dag videre!

Mvh
UNO Drammen

?

2012-11-15

Sigurd

God selger

ble oppringt av en svært hyggelig selger som virket som han kunne det han snakket om. Takket ja, og endte opp med en god strømavtale :-)

?

2012-11-14

LTH

SLUTT Å RING

jeg synes ikke noe er bra!! slutt å ring meg!!! jeg ber om å bli slettet fra dere lister

Svar fra Uno Drammen AS
2012-11-16

Hei,

Hvis du sender ditt telefonnummer til post@unogruppen.no så skal vi sørge for å få slettet det fra ringelistene.

Mvh
Stian
UNO Drammen

?

2012-10-27

M M 98447....

La meg være !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Begynner å bli passe mett av alle de forskjellige mobnr.,og det er mange, jeg blir oppringt av til alle døgnets tider og alle ukedager..Alle nummerene er knyttet opp til dette firmaet. Prøver jeg å ta kontakt på 31909705 er det kun automatisk svarer, som meddeler at alle våre konsulenter er opptatt el.lignende....MÅ jeg anmelde dette til politiet????!!!!!

?

2012-10-25

984474.....

Har pøvd å sende meld ang massssssssse oppringer

Nå VIL jeg, med tydeligvis mange andre ha slutt på å bli ringt fra forskjellige nummer som refererer til dette fimaet..om man sender sms kommer den ikke fram..har sendt fra nett ieg ser da at den ikke blir levert. Finn på noe annet!!!

?

2012-10-25

M

Slutt å ring fra x antall forskjellge nummer...

Er passe lei alle oppringingene fra dere, når jeg prøver å ringe tilbake er det aldri svar å få!!!! Blir det flere nå anmelder jeg dette!! Har registrert meg for å unngå disse fremmede oppringingene..

?

2012-10-25

Wenche haug

Lei alle telefonene.

Jeg ber dere slutt å ringe meg, når dere ikke svarer engang. Takk

?

2012-10-18

Berit

Lett som fett eller?

Hei! Sendte listen deres med "skryt" til st@unogruppen.no, og fikk raskt dette gledelige svaret:
Hei, Takk for henvendelsen. Jeg antar at du ikke ønsker å bli oppringt igjen, og har nå slettet deg fra våre ringelister og lagt ditt nummer i vårt interne sperreregister. Dermed skal du ikke få flere henvendelser fra oss. Ønsker deg en god kveld.
Mvh

Hvis dette medfører riktighet blir jeg veldig glad. Jeg så for meg mange irriterende oppringninger,
da jeg har opplevd noe lignende før jeg reserverte meg for telefonsalg.

Det er fint at de fleste selskaper viser respekt.
Vi må også være mer kritisk på hva vi faktisk godtar når vi klikker oss videre.

Lykke til :)

?

2012-10-01

Pia

En smule lei...

Kjenner meg litt "lettet" over å finne ut at det ikke bare er meg de plager, men samtidig veldig irritert over at de plager flere. Jeg har ikke lagt igjen nr. mitt på konkurranser eller noe på nett, MEN jeg mistenker at Tanum kan ha solgt nr. mitt videre? Det startet etter at jeg handlet én gang på tanum.no, nemlig, og også de har ringt meg med reklame.

Nå har jeg lagret flere av nr. Uno bruker og huket av for å sende samtalene rett til mobilsvar, men det hjelper jo ikke stort når de har ørtenfjørten nr. å ringe med.

Uno er useriøst og unødvendig! (I og med at de legger på med en gang man tar tlf er det så jeg lurer på om det er maskiner og ikke mennesker som sitter i andre enden også.)

?

2012-09-14

anonym

Uno-gruppen

Jeg ble oppringt konstant fordi jeg var så dum å svare på noe greier på nett. Jeg ringte en i ledergruppen (http://www.unodrammen.no/kontakt/) og fikk han til å reservere meg. I følge han jeg snakket med vil jeg ikke bli oppringt igjen, så det blir jo spennede å se om det funker... Utrolig irriterende måte å drive telefonsalg på!!

?

2012-09-07

Jorunn Gamst

Useriøst selskap

Har vært så uheldig å svart på konkuransa på internett,og etter det har de vært helt håpløs med å ringe.Har sendt de sms og mail, på mail, på mail om at jeg ikke er innterressert i å bli oppringt og ønsker å bli slettet.Men tror dere de gir seg?Nei de har visst tungt for å skjønne ting.Nesten så en må bytte telefonnummer.

?

2012-09-06

Liv Berit N Liv Berit N

Slutt og ring, jeg er registrert mot telefonselger

Nå har dere ringt meg så mangen ganger og hvis dere ringer med en gang til så kommer jeg til og anmelde dere, dere er useriøse og sier dere ikke skal ringe opp mer, dagen etterpå ringer dere opp og nekter der har sagt noe om at dere ikke skal ringe opp mer.Dere ringer også fra forskjellige nummer, men når man sjekker nummeret på gule side kommer deres bedrift opp. Jeg er også reservert mot telefonselgere på brønnøysundregisteret. Dere svarer heller ikke på noen av innlegene som er skrevet her.
Jeg er ganske irritert på at dere ringer hele tiden og dette MÅ det bli slutt på. Nok er Nok, nei er et nei !!!!

Dere ringer til alle mulige tider på døgnet

?

2012-09-06

Trond Andreassen

Mas

De ringer ofte, men legger bare pa. De far nok betalt for antall oppringte nummer.
Kundene (statistikkfirma e.l) blir nok lurt.

?

2012-09-05

Tove

Hva er vitsen??

Blir ringt opp av nr 474 49 342, 474 49 657 og 474 49 611... de legger på når jeg svarer! Noen som får betalt for å ringe opp andre eller hva?

?

2012-09-05

Kaisa

Drittlei

SLUTT å ring!! Jeg har tatt tlf flere ganger, og 8 av 10 ganger legges det bare på, passe irriterende når man har løpt for å ta tlf! Det hjelper IKKE å si at man ikke er interessert!

?

2012-08-30

Ts

Slutt å ring!

Jeg er så dritt lei og bli plaget fra morra til kveld av uno Drammen! Har nå 13 forskjellige mobilnr registrert på dere som dere har ringt meg med! Jeg svarte en gang og da la de på når jeg svarte, useriøst møkkafirma! Ta hintet når jeg ikke er interessert også forsetter dere og ringe med ett nytt nr! Jeg har nå blitt oppringt i snitt 12 ganger fra forskjellig nr hver dag siste uke! Slutt å plag meg. Nå får det væra nok!

?

2012-08-28

M.E.

Smarte valg.

Nr 1: Dere må slutte å legge igjen nr deres på nettet i undersøkelser og alskens konkurranser hvis dere ikke ønsker tilbud per. telefon.
Nr 2: TA telefon å si at dere ikke er interessert, så blir dere ikke ringt mer.

?

2012-08-28

pelle

halla

Jeg Elsker UNO drammen

?

2012-08-22

Malin

hva er uno drammen????????????

hva er uno drammen??? ring meg 4 ganger beggyner og bli dritt lei

?

2012-08-14

Anette O Anette O

lei

Plager livet av meg, hvordan får man dem til å slutte å ringe? har svart 1 gang, men la på med en gang jeg skjønnte det var en selger! og når ringer de meg støtt, har lagra nr bare så jeg ikke skal ta den.. MØKKA FOLK!!

?

2012-08-13

Anonym

Slutt og ring hele tiden,nå er jeg f.... meg lei av at dere ringer meg 4-5 ganger i løpet av dagen og dete har ringt f.... meg i over en uke !!!! Slutt for f !!!

?

2012-08-13

Audhild H Audhild H

Trakkasering, telefonterror-

Er så dritt møkk lei disse folka at jeg blir gal snart.
De ringer til alle døgnets tider og prater svensk, dansk og forskjellige språk her, men samme det, jeg tar ikke mobilen og jeg sår av når de ringer, men ingenting ser ut til og stoppe de. Går snart til anmeldelse hvis ikke det tar slutt.
De holder på opptil 4, til 6 ganger daglig og hele uka lang, fy f altså, for en pest og plage dette er.

?

2012-08-13

Anonym

Uno Drammen

Kva kan eg gjera for å få slutt på den hersens ringinga kor ingen er i den andre enden...har vore innom brønnøysundregisteret men ingen reaksjon...irriterande dritt altso

?

2012-08-09

Anonym

Uno

Ble oppringt klokka 8 i dag tidlig. Hva er det for et tidspunkt?? Og når jeg svarer er det stille i andre enden...

?

2012-08-07

Anonym

UNO

nå er jeg drita lei.. de ringer opptil 2ganger daglig 7 ganger i uken. Når jeg ikke har svart dem, bør de kanskje slutte da?

?

2012-07-27

linda grava

terror

jeg er faktisk reservert i brønøysund registrert..
men blir ringt opp flere ganger daglig av dere.
vilha slutt på dette

?

2012-07-27

Maria S Maria S

Uno Drammen

Er også plaget av at de ringer stadig vekk. Nå tok jeg telefonen men det var helt stille i andre enden. Dere som har tatt telefonen: får dere noe svar i andre enden?

?

2012-07-13

Anonym

Terror!

Jeg har kontaktet Brønnøysundregistrene for å få en slutt på oppringning av selgere o.s.v til min mobiltelefon. Dette nummeret: 47449342 gir seg ikke - om jeg svarer eller ei! Må man politianmelde dem for trakassering for å få en slutt på dette uvesenet?

?

2012-07-04

B. Strømsnes

Plagsomme selgere 1

Uhyggelig og direkte plagsom måte å drive butikk på ! Ringer til alle døgnets tider og utider.

?

2012-06-20

Ann A Ann A

Uno Drammen AS _tlfterror_

Nå har uno drammen as ringt med 2-3 ganger daglig i minst 2 mnd - har aaaldri tatt tlf men de gir seg ikke. telefonterror.

?

2012-06-13

Ove Olsen

Mr.Olsen

Kan man melde dette firmaet til Politi,for plagsom oppringning? Nå blir jeg kontaktet flere ganger i døgnet- men jeg har sluttet å ta tel.

?

2012-05-29

Anonym

Hva kan jeg hjelpe med?

Uno ringer meg stadig. Jeg svarer med en SMS. Uni svarer ikke.

Anbefalt på din mobil

  • - Søk lokalt
  • - Skriv omtaler fra din smartphone
  • - Mine venners omtaler

Flere firma i Drammen

Anbefalt.no Close
E-postadresse: Denne e-posten er ny for oss!

Du godkjenner den ved å klikke på lenken i e-posten du får fra oss. Omtalen din vises på Anbefalt.no så fort du har gjort dette!

Endre e-postadresse
NB! Din e-postadresse vil ikke vises eller benyttes i andre sammenheng.