Anbefalt.no
46 506 omtaler som hjelper deg å velge rett
Norges nettsted for omtaler
Velg område Hele landet Velg sted

Bilmegleren Jessheim AS

rating
Gjennomsnitt 3,00 (12 omtaler)
Skriv omtale!

Mer informasjon

Kategori: Bilverksteder - Lette kjøretøy

Les mer på Lenke til Anbefalt.no
Bilder av Bilmegleren Jessheim AS
Legg til bilde

Omtaler om Bilmegleren Jessheim AS

?

2014-04-14

Egil

useriøs

Sjekk alltid heftelser på bilen, hvis man skal handle her. Så på en , og den hadde heftelser i 100000 klassen, det ble det ikke opplyst om. Styr unna.

2013

?

2013-09-26

R.V.

Meget fornøyd :)

Har nå handlet min 3 bruktbil hos Bilmegleren Jessheim AS.
Denne gang falt valget på en brukt Audi A6 Quattro.
Er svært fornøyd med service og imøtekommenhet mht. mine bilkjøp.
Bilene har vært beskrevet pr. tlf., og jeg har reist 150 mil for å hente disse, har hatt problemfritt bilhold ved alle kjøp, og har vært godt mottatt hver gang.
Absolutt en bilforretning jeg anbefaler hvis en er ute etter et godt kjøp, kundevennlighet og utmerket service. :)

?

2013-07-25

Angus

Spydig

Skulle kikke på en bil her en gang, som i følge annonsen på finn.no var i god stand, uten mangler og nylig vært på service. Tok så en tur til forhandleren for å prøvekjøre og sjekke bilen. Det første jeg legger merke til er sliten lakk, stort sett over hele bilen. Deretter finner jeg andre mangler som ikke var opplyst om i annonsen. Jeg viser manglene til selger og det kommer kun et spydig svar om å se etter bil et annet sted, uten å diskutere hva som burde gjøres med manglene.

Anbefaler for all del ikke disse folka. Dessverre for dem, men sånn er det når de ikke opptrer med respekt for andre mennesker...

?

2013-07-01

Jon Idar Jørgensen

Bruktbilkjøp 21.06.2013

Jeg kjøpte en Audi Q5 2010 modell i fra Bilmegleren på Jessheim. Jeg ble fortalt over telefon hvordan bilen så ut, og hvilket utstyr det var på bilen. Jeg hadde fulgt med på prisene på denne type bil en stund og synes dette var en god pris. Jeg kjøpte bilen usett. Jeg hentet bilen noen dager senere. ble veldig godt mottatt. God service, og bilen var slik de hadde fortalt at den var. Fikk også gode priser på tilleggsutstyr som felger og dekk. Bilen har til nå vært veldig bra, og håper det vil fortsette i tiden fremover. Jeg ble behandlet bra. Jeg synes at de opptrådde seriøst og ordentlig. Jeg kan anbefale Bilmegleren på Jessheim.

?

2013-06-24

André Vindedal

Bruktbilkjøp 11.03.2013

Veldig imøtekommmande ved kjøp. Kunne ikkje få solgt den fort nok. Eg visste at den hadde vore til salgs ei god stund, men bilen virka grei. Var opplyst om storservice rett før salg med reg.reim osv. Først hadde dei ikkje servicehefte på den, men blei funnet og sendt til meg. Der var det ingen dokumentasjon på denne siste servicen. I følge selger kunne dette skaffast. Radio/CD spiller var opplyst i annonsen, men den mangla. Vart kjøpt ny av selger samme dag. Flott! På veg heim begynte motorlampa å lyse. Etter diagnose visar det seg at dette er ein defekt O2 sensor. Pga 3 månaders 50/50 garanti på motor og drivverk måtte dei ha delenr. for å sende delen til meg så eg kunne skifta den sjølv. Seinare har eg skifta dynamoreim og servoreim da disse var heilt sprø og utslitte. Noko som burde vore oppdaga og gjort på sist service. No er garantien utløpt og etter utallige forsøk på å få tak i selger (mail, sms og telefon) har eg ikkje fått dokumentasjon på service, eller O2 sensoren. Er veldig skuffa over dette. Kan dessverre ikkje anbefala bedriften til andre.

?

2013-03-19

Tuxia

misfornøyd

Jeg kjøpte en bil med Bilmegleren Jessheim. Spottet meg som en kvinne i hver vei. Innkallingen ble lovet sommerdekk med aluminiumsfelger, som også ikke får. Hvis du er en kvinne, fortrinnsvis med selgeren ikke å ha noen. Løgn rett inn i øynene

Svar fra Bilmegleren Jessheim AS
2013-04-16

Hei.

Vi beklager på det sterkeste at kunden som her har kjøpt en bil ikke har hentet sine sommerdekk.

Årsaken til konflikten ligger i innbytte bilen som ble levert til oss med defekt motor (går på kun 3 syl).

Når vi fikk verkstedformann hos (Meca) til å se på
problemet etter at hun hadde latt bilen stå igjen uten at vi hadde fått prøv den, så ble det konstatert at motor ikke gikk som den skulle og at påkost for at denne skulle bli bra ville ligge på ca 12-15 000,-

Vi fortalte kunden problemet og ga henne muligheten til å ta tilbake bilen eller å gi oss en kompensasjon på kr 5 000,- for å ikke ha opplyst om feilen FØR den ble levert.

Det ble ikke mindre konflikt av dette og vi ønsker for kunden sin del og oss at vi kommer til enighet og at hun henter sine dekk ved oppgjør av avtalt kompensasjon.


Med vennlig hilsen
Øystein Karlsen
Salgsjef
Bilmegleren Jessheim as

?

2013-01-06

R.N.

Meget fornøyd kunde A+

Etter å ha handlet min første brukte Volvo V70 hos denne forhandleren for noen år siden, valgte jeg derfor å handle bruktbil nr. 2, en Volvo C30 fra Bilmegleren Jessheim, handler mer enn gjerne der igjen, bra service, bilene er bra gjennomgodt teknisk og inn/utvendig før salg, anbefales på det sterkeste hvis det ønskes et sikkert bilkjøp.

2012

?

2012-10-14

Shpan

Fornøyd kunde

Har handlet Mercedes og BMW hos Bilmegleren Jessheim AS. Kjempefornøyd med service, og jeg blir alltid møtt med godt humør og hyggelig bilprat. Får gode priser på dekk og deler. Hadde problemer med en sensor på BMW'n og det ble tatt tak i med en gang. Har ingenting vondt si om disse gutta. Hilsen en veldig fornøyd kunde!

?

2012-09-14

Fornøyd kunde

Bilkjøp hos Bilmegleren Jessheim

Jeg har nå kjøpt 3 biler hos Bilmegleren Jessheim, 2stk Audi A6 og en BMW 5 serie og har ikke noe annet enn positivt å si om den behandlingen jeg har fått av denne forhandleren. Jeg har etter kjøp oppdaget noen feil på bilene, noe som vel må sies å være normalt på bruktbiler,men har fått rettet opp disse uten noen problemer i det hele tatt. De ansatte er alltid blide og hyggelige og ikke mist retter de opp i de feil som blir påvist.
Så kan bare si at jeg absolutt kan anbefale Bilmegleren Jessheim

?

2012-09-14

Anonym

Bilkjøp

Veldig fornøyd med siste bilkjøp som var en Audi Allroad. Byttet inn en Volvo som var kjøpt der og som det heller ikke har vært noe tull med. Seriøs bilforhandler som jeg gjerne handler hos neste gang også.

?

2012-07-04

Peugeot 206

Forts

Det var ikke vasken som var problemet.
Problemet var at bilen hadde skjev forstilling og ifl NAF var kollisjonsskadet, med åpenbare feil og mangler. De anså den ikke kjørbar før disse manglene var utbedret og det ble merkostnader for oss å få disse kontrollert. Anbefalt er en side for å spre god el negativ kritikk. Om dere hadde sett under bilen før salg hadde dere oppdaget disse feilene, og i annonsen så det at bilen var nyservad. Jeg er veldig glad at ingen ble skadet før vi fikk utbedret feilen på eget initiativ. Håper andre slipper gjennomgå samme styr når man faktisk kjøper fra "forhandler".

?

2012-03-27

Peugeot 206

Misfornøyd

Vi kjøpte bruktbil hos Bilmegleren Jessheim i mars 2012. Bilen hadde både små slarvefeil og store feil det ikke var opplyst om, var skitten og i generelt elendig forfatning.
Vi måtte tilbake med bilen 2 ganger og etter hardt påtrykk er den kjørbar. Prøver å avskrive seg ansvar via "50/50-avtale" på alt som oppdages etter kjøp.
Det finns mange brukte biler på markedet- IKKE velg en fra denne "forhandleren".

Svar fra Bilmegleren Jessheim AS
2012-07-03

Dette er vell ikke helt riktig. Vi fikset alt etter din liste. Vi beklager første vask hos vår samarbeidspartner ikke var tilfredstillende. Vi har gjør alt for å få kunder/ deg fornøyd. Vennligst ta kontakt med oss om det er noe ytterligere.

Mvh

Bilmegleren Jessheim AS

Anbefalt på din mobil

  • - Søk lokalt
  • - Skriv omtaler fra din smartphone
  • - Mine venners omtaler
Anbefalt.no Close
E-postadresse: Denne e-posten er ny for oss!

Du godkjenner den ved å klikke på lenken i e-posten du får fra oss. Omtalen din vises på Anbefalt.no så fort du har gjort dette!

Endre e-postadresse
NB! Din e-postadresse vil ikke vises eller benyttes i andre sammenheng.