Anbefalt.no
46 513 omtaler som hjelper deg å velge rett
Norges nettsted for omtaler
Velg område Hele landet Velg sted

Jeløy Dyreklinikk

rating
Gjennomsnitt 5,00 (3 omtaler)
Skriv omtale!

Mer informasjon

Les mer på Lenke til Anbefalt.no
Bilder av Jeløy Dyreklinikk
Legg til bilde

Omtaler om Jeløy Dyreklinikk

?

2013-03-22

Heidi Olsen

Jeløy Veterinærklinikk

Jeg synes hunden min har fått en meget fin behandling her og kan anbefale Jeløy Dyreklikk uten problemer, føler at de tar godt vare på gullgutten min. Når jeg leverer han inn, så leverer jeg inn en viktig del av meg som jeg er veldig glad i. Men jeg føler meg trygg og at han blir behandlet godt...Takk for all hjelp av Anne-Katrine, Ruth-Anne og Sue...til og med diskdama (Marita??) super hjelpsom og god....

2012

?

2012-04-19

Svanhild J Svanhild J

kjempe fornøyd!!

Har hunden min ozzy der akkurat nå som jeg skriver dette,jeg visste ikke at det var et så flott tilbud for dyr i norge før hunden min kle akutt syk med lammelse i bakbena osv. Dette var ca et år siden,fikk så god behandling at vi kunne levere inn hunden øyeblikkelig dvs ca kl 22.30 på kvelden.Fikk fortløpende info om tilstand og eventuelle behandlinget,oppfølging av fysioterapaut til og med. Nå ble ozzy syk igjen for noen dager siden,det var ikke noe tvil i det hele tatt hvor vi følte oss trygge på å dra med han,nå skal jeg hente han i morgen,gleder meg masse til det.Jeg er glad for at de der ute finnes for dyra våre også eierne da. TAKK SÅ MASSE TIL DERE ALLE SAMMEN !!

?

2012-01-05

Karina Johannessen.

SUPER KLINIKK !!!!!!!

Til deg som er ANONYM og skriver slike ord, SKAM DEG....!!!! Hvis du ikke tørr å stå frem med navn da er heller ikke denne omtalen din rettferdig mot klinikken .
Jeg har oxo hatt hund i over 20 år. VI ER SUUUUUPER FORNØYDE MED JELØY DYREKLINIKK.
Her står de virkelig på for dyra og deres eiere. ALLTID like godt tatt imot og godt ivaretatt..

Har du hatt en dårlig erfaring med en der ute så DØM IKKE hele klinikken for det....!!!!

Annbefaler på det sterkeste å bfortsette å bruke denne klinikken.

Hele østfold videresender veldig syke dyr dit pga deres kunnskap, utstyr og kompetanse for å hjelpe syke dyr. Noen ganger trenger våre kjære husdyr litt mere spesial behandling og det er de gode på på Jeløy Dyreklinikk. De har oxo utstyr som andre ikke har.Alt dette bør vel si litt.

En spesiell takk til Adolfo, Ruth Anne og Haldor for SUPER behandling av en meget syk hund. Kontor damene er alltid like blide og hjelper deg med det du lurer på veldig raskt og de ringer raskt til bake og følger veldig godt opp.
Lene Fysioterapauten er kjempe flink, og så gode dyrepleiere som du ser hunden din er blitt glad i når den har vært innlagt der.

Kan ikke få fullrost denne klinikken nok.

SÅ ALLE HUSDYR EIERE. HER ER DERE TRYGGE :-)

Anbefalt på din mobil

  • - Søk lokalt
  • - Skriv omtaler fra din smartphone
  • - Mine venners omtaler
Anbefalt.no Close
E-postadresse: Denne e-posten er ny for oss!

Du godkjenner den ved å klikke på lenken i e-posten du får fra oss. Omtalen din vises på Anbefalt.no så fort du har gjort dette!

Endre e-postadresse
NB! Din e-postadresse vil ikke vises eller benyttes i andre sammenheng.