Anbefalt.no
46 501 omtaler som hjelper deg å velge rett
Norges nettsted for omtaler
Velg område Hele landet Velg sted

Ot Salg & Service AS

rating
Gjennomsnitt 4,83 (6 omtaler)
Skriv omtale!

Mer informasjon

Les mer på Lenke til Anbefalt.no
Bilder av Ot Salg & Service AS
Legg til bilde

Omtaler om Ot Salg & Service AS

?

2013-08-23

Fornøyd kunde

Kjøper

Meget bra service og vennlige folk. Trenger du bil, så kan jeg på det varmeste anbefale dem. Der blir du ikke lurt. Dem retter opp i eventuelle feil uten diskusjon i ettertid. Dem kom og hentet og leverte igjen min bil pga av en liten feil på bilen. Jeg bor 12 mil unna Ottestad som dem har lokaler. Hvem hadde vel gjordt noe sånn på en billig bil?

?

2013-07-03

Anonym

Kjempebra

Trivelige folk, god service og blide personer som jobber der. Kjøpte en brukt Toyota og er meget fornøyd.

?

2013-07-02

Ståle Kvarvik

Kjøp av bil

I helgen kjøpte jeg en bruktbil av dette firmaet. Det første jeg vil bemerke er den utrolige gode servicen de gir. Jeg måtte ha en bil på lørdag kveld, og den eneste som kunne gi meg det, var dette firmaet. Selgeren møtte meg kl 22.00 på lørdag kveld, og ordnet en bil til meg. Hvor mange hadde vel gjordt det? Jeg får ikke fullrost dem nok for det, så skal du kjøpe bil, så reis til OT Salg & Service AS. Mange takk for god service.

?

2013-06-22

Ole Stensby

Kjøp av bruktbil

Har besøkt mange forhandlere, men disse er en egen klasse. Her var det ikke noe jåleri og tull. Dem er serviceinnstilte og rett gjennom ærlige. Gav meg en god pris på innbytte, og har ikke fantasipriser på bilene de selger. Eneste minus var at dem ikke kunne tilby finansiering, men det skulle visst være på tur. Anbefaler sterk og besøke disse

?

2013-06-11

Per Ottinsen

Bilkjøp

Dette var en opplevelse. Ingen pågående selgere, og dem var ærlige og fortalte ting slik det var. Dem gav meg bra pris på innbytte, og jeg er meget fornøyd med oppfølging i ettertid.

?

2013-06-05

Nina Johansen

Bilkjøper

Meget god service, bra priser. Hyggelig personale, som lytter og tar hensyn til dine behov. Dem var ærlige og ga meg bra pris på innbytte av bil. Anbefales på det sterkeste.

Anbefalt på din mobil

  • - Søk lokalt
  • - Skriv omtaler fra din smartphone
  • - Mine venners omtaler

Flere firma i Ilseng

Anbefalt.no Close
E-postadresse: Denne e-posten er ny for oss!

Du godkjenner den ved å klikke på lenken i e-posten du får fra oss. Omtalen din vises på Anbefalt.no så fort du har gjort dette!

Endre e-postadresse
NB! Din e-postadresse vil ikke vises eller benyttes i andre sammenheng.